Ens posema al costat dels veïns per reclamar que la Generalitat actuï a la Plaça Sanllehy

Fotografia: www.btv.cat

Fotografia: http://www.btv.cat

El passat mes d’abril des del Grup Municipal Socialista (GMS) vam demanar la compareixença del responsable del govern municipal per tal que informés de l’estat de les negociacions de l’Ajuntament amb la Generalitat en relació a les obres de la línia 9, i especialment del calendari i les obres que la Generalitat havia compromés per a la reurbanització dels espais afectats per la línia 9.Des del GMS vam decidir demanar aquesta compareixença després de visitar la Plaça de Sanllehy i trobar-nos amb els veïns, que reivindiquen el tancament del pou i la restitució completa de la urbanització. Les darreres notícies de la Generalitat eren que només es comprometien a restituir parcialment aquest espai de la ciutat.

De forma coordinada Jaume Collboni, diputat socialista al Parlament, va preguntar al Conseller de Territori, Santiago Vila, per l’estat d’aquesta inversió de la Generalitat a la ciutat de Barcelona i especialment sobre la previsió d’urbanització a la Plaça Sanllehy.

Sembla que la pressió veïnal i el paper insistent del PSC, tan a nivell municipal com a nivell parlamentari, han donat els seus fruïts, ja que pocs dies després era el propi Xavier Trias qui anunciava que la Generalitat s’havia compromès a tancar definitivament el pou de la Plaça Sanllehy i a restituir completament la urbanització. Caldrà fer el seguiment per tal que això sigui efectivament així. La pregunta que ara ens fem és: qui pagarà aquesta obra la Generalitat o Trias?

Deixa un comentari

Filed under Barris, Urbanisme

Deixa un comentari